31 Ιανουαρίου 2016

Encryptr : Αποθηκεύστε με ασφάλεια κωδικούς πρόσβασης και στοιχεία πιστωτικών καρτών
Το Encryptr είναι απλή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε ευαίσθητα δεδομένα σας, όπως κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών, και  άλλες ευαίσθητες πληροφορίες. Το Encryptr κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας τοπικά στη συσκευή σας. Δεν χρειάζεται να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία ώστε να εγγραφείτε. Απαιτεί μόνο ένα όνομα χρήστη και ένα συνθηματικό. Όντας cross-platform, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εμπιστευτικά ασφάλεια των δεδομένων τους από έναν μόνο λογαριασμό χωρίς να έχει σημασία πού βρίσκονται. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη για το Android, Windows, Linux,  και Mac OS X.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X, Android, iOS


Encryptr : Αποθηκεύστε με ασφάλεια κωδικούς πρόσβασης και στοιχεία πιστωτικών καρτών
4/ 5 stars - "Encryptr : Αποθηκεύστε με ασφάλεια κωδικούς πρόσβασης και στοιχεία πιστωτικών καρτών" Το Encryptr είναι απλή και εύκολη στη χρήση εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε ευαίσθητα δεδομένα σας, όπως κωδικούς πρόσβ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>