01 Νοεμβρίου 2016

DevManView : Ο εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης συσκευών στα Windows
Το DevManView είναι μια εναλλακτική λύση για το πρότυπο διαχείρισης συσκευών των Windows, η οποία εμφανίζει όλες τις συσκευές σας. Εκτός από την εμφάνιση των συσκευών του τοπικού υπολογιστή σας, το DevManView σας επιτρέπει επίσης να δείτε τη λίστα με τις συσκευές ενός άλλου υπολογιστή στο δίκτυό σας, εφ 'όσον έχετε δικαιώματα πρόσβασης διαχειριστή για αυτόν τον υπολογιστή. Επίσης μπορεί να φορτώσει τη λίστα συσκευών  των Windows ώστε να απενεργοποιήστε  τις ανεπιθύμητες συσκευές. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο αν έχετε λειτουργικό σύστημα Windows  και αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εκκίνηση με κάποια προβληματική συσκευή.

DevManView : 1.48

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

              (32 Bit)

             (64 Bit)

DevManView : Ο εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης συσκευών στα Windows
4/ 5 stars - "DevManView : Ο εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης συσκευών στα Windows" Το DevManView είναι μια εναλλακτική λύση για το πρότυπο διαχείρισης συσκευών των Windows, η οποία εμφανίζει όλες τις συσκευές σας. Εκτ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>