Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει το AdBlock!

Λάβετε υπόψη, ότι το lovefortechnology.net βασίζεται σε διαφημίσεις για να συνεχίσει να παράγει και να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο σε εσάς. Θα το εκτιμήσουμε ιδιαίτερα αν απενεργοποιήσετε το Adblock ώστε να μας υποστηρίξετε. Πατηστε εδω για συνεχεια

Canva : Το απλούστερο και ίσως το πιό πλήρες online πρόγραμμα σχεδίασης στον κόσμο- Το Canva αποτελεί ίσως την καλύτερη δωρεάν λύση σχεδίασης. Πρόκειται βασικά για μία δωρεάν online υπηρεσία μέσα από την οποία μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε τα καλύτερα γραφικά, φωτογραφίες, και γραμματοσειρές, ή ακόμη και να ανεβάστε τη δική σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήστε το drag and drop εργαλείο του Canva ώστε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο. Απλά αναζητήστε και σύρετε το επιθυμητό σχέδιο και δημιουργήσετε όμορφα σχέδια, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το Web.

- Ξεκινήστε με μια προσαρμοσμένη διάταξη ή σε μια κενή σελίδα με όλα τα εργαλεία συγκεντρωμένα σε ένα μέρος σε ένα μέρος. Η χρήση του είναι πολύ απλή αρκεί να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας Facebook ή Google+ ή δημιουργώντας τον δικό σας προσωπικό λογαριασμό και μετά κάντε κλικ επάνω στην κατηγορία γραφικών που θέλετε να επεξεργαστείτε,  διαλέξτε ένα από τα έτοιμα σχέδια που θα βρείτε ή ανεβάστε το δικό σας γραφικό ώστε να το επεξεργαστείτε.

- Από εκεί και μετά αφού ολοκληρώσετε την εργασία σας πατήστε στην επιλογή download ώστε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή στην επιλογή share για να ανεβάσετε το γραφικό σας στο facebook ή στο Twiter ή για να το στείλετε οπουδήποτε επιθυμείτε μέσω e-mail.

Author's Website:

Canva : Το απλούστερο και ίσως το πιό πλήρες online πρόγραμμα σχεδίασης στον κόσμο
4/ 5 stars - "Canva : Το απλούστερο και ίσως το πιό πλήρες online πρόγραμμα σχεδίασης στον κόσμο" - Το Canva αποτελεί ίσως την καλύτερη δωρεάν λύση σχεδίασης. Πρόκειται βασικά για μία δωρεάν online υπηρεσία μέσα από την οποία μπορε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>