06 Ιουνίου 2017

BlueLife KeyFreeze : Κλειδώστε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή σας
To KeyFreeze είναι μια εφαρμογή δωρεάν για τα Windows που μπλοκάρει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αποτρέψετε προσωρινά το να χρησιμοποιήσει κάποιος τον υπολογιστή σας.

Βέβαια, το κλείδωμα είναι πολύ απλό χωρίς κωδικούς και προφανώς δεν μας παρέχει την απόλυτη ασφάλεια αφού ξεπαγώνει με τον συνδυασμό των πλήκτρων: Ctrl+Alt+F η με οποιανδήποτε άλλο συνδυασμό που παρέχεται από το πρόγραμμα και ενδείκνυται κυρίως για την προστασία του υπολογιστή μας από άσχετους και μικρά παιδιά. Η εφαρμογή είναι Portable και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να την έχουμε αποθηκευμένη στο στικάκι μας και την ενεργοποιούμε σε οποιοδήποτε υπολογιστή. 

KeyFreeze 1.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

BlueLife KeyFreeze : Κλειδώστε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "BlueLife KeyFreeze : Κλειδώστε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή σας" To KeyFreeze είναι μια εφαρμογή δωρεάν για τα Windows που μπλοκάρει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>