10 Νοεμβρίου 2016

Zipware : Λογισμικό συμπίεσης για τα Windows με υποστήριξη των πιό δημοφιλών μορφών
Το Zipware είναι μία απλή, δωρεάν εφαρμογή για τα Windows που υποστηρίζει όλες τις σημαντικές μορφές συμπίεσης, συμπεριλαμβανομένης της νέας μορφής RAR5. Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι απλό, γρήγορο και σταθερό και να μπορεί να χειριστεί τόσο μικρά όσο και μεγάλα αρχεία. Υποστηρίζει επίσης πολλές μορφές αρχείων του Linux, όπως tar και gzip. Μπορείτε να αποσυμπιέσετε αρχεία τύπου: ZIP, ZIPX, 7Ζ, RAR, RAR5, ISO, VHD, GZIP, bzip2, TAR, CPIO, XZ, DEB, DMG, RPM, XPI και να δημιουργήσετε αρχεία : ZIP, 7-ZIP, EXE (δημιουργία αυτόματης εξαγωγής αρχείων ) με κωδικό προστασίας και κρυπτογράφηση AES-256. Τέλος, υποστηρίζει τα Windows 7, 8, 10, Vista, XP και όλες τις εκδόσεις του Windows Server 2008, 2012.

Zipware 1.4.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Zipware : Λογισμικό συμπίεσης για τα Windows με υποστήριξη των πιό δημοφιλών μορφών
4/ 5 stars - "Zipware : Λογισμικό συμπίεσης για τα Windows με υποστήριξη των πιό δημοφιλών μορφών" Το Zipware είναι μία απλή, δωρεάν εφαρμογή για τα Windows που υποστηρίζει όλες τις σημαντικές μορφές συμπίεσης, συμπεριλαμβανομένης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>