Εzimba : Μετατρέψτε ή τροποποιήστε τις φωτογραφίες σας 

To ezimba είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία μετατροπής εικόνας που παρέχει μια σειρά από χρήσιμα και έξυπνα εργαλεία μετατροπής εικόνας μετατρέποντας και τροποποιώντας τις εικόνες σας. Η ιστοσελίδα λειτουργεί σχεδόν με τα πάντα, όπως σε επιτραπέζιους υπολογιστές, iPads, τηλέφωνα κ.λπ. Με το ezimba μπορείτε να μετατρέψετε και να τροποιήσετε τις εικόνες σας με τον απλούστερο και ταχύτερο τρόπο. 

Είναι από τις λίγες διαδικυακές υπηρεσίες που δεν υφίσταται κανένα σχεδόν περιορισμό, η για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς ο μόνος περιορισμός βρίσκεται στο μέγεθος των εικόνων που θα ανεβάσουμε, ωστόσο η υπηρεσία είναι τόσο γεναιώδορη ώστε πρακτικά να μην δημουργεί κανένα πρόβλημα στη συντριπτική πλειονότητα των μετατροπών σας. 

Μία ακόμη σημαντική δυνατότητα της εφαρμογής είναι η προστασία των εικόνων μας κάτι στο οποίο δίνεται μεγάλη σημασία  αφού για κάθε εικόνα που ανεβάζουμε δημιουργείται αυτόματα ένας μοναδικός κωδικός έτσι ώστε να μην μπορεί να την δεί κανείς άλλος εκτός από εμάς.

 Κατά τα άλλα ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής είναι πολύ απλός και προσιτός για όλους, απλά ανεβάστε την εικόνα που θέλετε να μετατρέψετε η να τροποποιήσετε κάντε κλικ στο εφέ ή την λειτουργία που θέλετε να προσθέσετε και τέλος σώστε την εικόνα σας, τόσο απλά. 

Author's Website:
Εzimba : Μετατρέψτε ή τροποποιήστε τις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "Εzimba : Μετατρέψτε ή τροποποιήστε τις φωτογραφίες σας"   To ezimba είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία μετατροπής εικόνας που παρέχει μια σειρά από χρήσιμα και έξυπνα εργαλεία μετατροπής εικόν...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>