05 Φεβρουαρίου 2017

VPaint : Πειραματικό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών

Το VPaint είναι ένα πειραματικό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών (επιστημονικός κλάδος της πληροφορικής που ασχολείται με τη θεωρία και την τεχνολογία αλγοριθμικής σύνθεσης εικόνων σε υπολογιστές). Κατά κανόνα, στα γραφικά υπολογιστών η είσοδος των υπολογισμών είναι συμβολικές περιγραφές της οπτικής σκηνής και η έξοδος ψηφιακές εικόνες ή βίντεο, με ή χωρίς αλληλεπίδραση με βάση το Animation Vector Complex (VAC), μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε από μια συνεργασία ερευνητών με το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ανεξάρτητες εικόνες και κινούμενα σχέδια χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές και διανέμεται κυρίως για ερευνητικούς σκοπούς.

VPaint :  1.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X

VPaint : Πειραματικό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών
4/ 5 stars - "VPaint : Πειραματικό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών" Το VPaint είναι ένα πειραματικό πρόγραμμα επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών ( επιστημονικός κλάδος της πληροφορικής που ασχολ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>