12 Δεκεμβρίου 2016

fre:ac : Μετατροπέας, CD ripper με υποστήριξη των πιό δημοφιλών μορφών ήχου
Πρόκειται για ένα δωρεάν μετατροπέα ήχου και CD ripper με υποστήριξη πολλών δημοφιλών μορφών  ήχου και κωδικοποιητών . Μετατρέπει αρχεία ήχου μεταξύ MP3, MP4 / M4A, WMA, OGG Vorbis, FLAC, AAC, WAV και Bonk. Επίσης, θα σας βοηθήσει να αντιγράψετε εύκολα CD ήχου  σε MP3 ή σε WMA αρχεία ή να μετατρέψετε αρχεία που πιθανώς δεν παίζουν με άλλα λογισμικά ήχου σε συμβατές μορφές. Μπορείτε να μετατρέψετε ακόμη  ολόκληρες βιβλιοθήκες μουσικής διατηρώντας όμως τη δομή του φακέλου και τα  ονόματα των αρχείων. Το ενσωματωμένο CD Ripper υποστηρίζει την επίσης την freedb online βάση δεδομένων CDDB CD. Άλλα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η Multi-core βελτιστοποιημένη υποστήριξη κωδικοποιητών για την επιτάχυνση της μετατροπής σε σύγχρονους υπολογιστές, η πλήρης υποστήριξη Unicode για τις ετικέτες και τα ονόματα των αρχείων και το πολυγλωσσικό περιβάλλον εργασίας με διαθέσιμες τουλάχιστον 40 γλώσσες.

fre:ac : 1.0.27

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

fre:ac : Μετατροπέας, CD ripper με υποστήριξη των πιό δημοφιλών μορφών ήχου
4/ 5 stars - "fre:ac : Μετατροπέας, CD ripper με υποστήριξη των πιό δημοφιλών μορφών ήχου" Πρόκειται για ένα δωρεάν μετατροπέα ήχου και CD ripper με υποστήριξη πολλών δημοφιλών μορφών  ήχου και κωδικοποιητών . Μετατρέπει αρχε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>