27 Οκτωβρίου 2017

Audio Cutter Free : Κόψτε επιλεγμένα τμήματα ήχου
Πρόκειται για  ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να κόψετε συγκεκριμένα τμήματα ήχου. Περιλαμβάνει, εκτός από τη δυνατότητα περικοπής και  τη δυνατότητα μετατροπής των ήχων μεταξύ WMA, MP3, OGG και WAV φορμά. Είναι απλό χρήση γρήγορο και η όλη διαδικασία δεν επιδρά στην απώλεια ποιότητας του παραγόμενου ήχου. Απλά ανοίξετε το αρχείο ήχου, ρυθμίστε το σημείο εκκίνησης και το σημείο τερματισμού και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί αποκοπή  και  αποθηκεύσετε την επιλογή σας.

 Audio Cutter Free : 5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Audio Cutter Free : Κόψτε επιλεγμένα τμήματα ήχου
4/ 5 stars - " Audio Cutter Free : Κόψτε επιλεγμένα τμήματα ήχου" Πρόκειται για  ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να κόψετε συγκεκριμένα τμήματα ήχου. Περιλαμβάνει, εκτός από τη δυνατότητα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>