06 Απριλίου 2016

TeamSpeak: Ισχυρό, λογισμικό που σας επιτρέπει να μιλάτε μεταξύ σας μέσω του δικτύου-διαδικτύου
Πρόκειται για ένα ευέλικτο ισχυρό, λογισμικό που σας επιτρέπει να μιλάτε μεταξύ σας μέσω του διαδικτύου -δικτύου. Αποτελείται από το TeamSpeak Client και το TeamSpeak Server. Ο διακομιστής ενεργεί ως κεντρικός υπολογιστής για πολλαπλές συνδέσεις client, και είναι σε θέση να χειρίζεται πάρα πολλούς ταυτόχρονους χρήστες. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας κανάλια να καθορίσετε τον αριθμό των ατόμων που θα συνδέονται και πολλές άλλες παραμέτρους.

TeamSpeak 3.0.19 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Mac OS X,

            (32 Bit)

            (64 Bit)

TeamSpeak: Ισχυρό, λογισμικό που σας επιτρέπει να μιλάτε μεταξύ σας μέσω του δικτύου-διαδικτύου
4/ 5 stars - "TeamSpeak: Ισχυρό, λογισμικό που σας επιτρέπει να μιλάτε μεταξύ σας μέσω του δικτύου-διαδικτύου" Πρόκειται για ένα ευέλικτο ισχυρό, λογισμικό που σας επιτρέπει να μιλάτε μεταξύ σας μέσω του διαδικτύου -δικτύου. Αποτελείται από το ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>