24 Ιανουαρίου 2017

Soft4Boost Device Uploader : Ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον υπολογιστή στις κινητές σας συσκευές




Το Soft4Boost Soft4Boost Device Uploader είναι μία εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον προσωπικό σας υπολογιστή στις κινητό σας συσκευές όπως Apple devices (iPod, iPod Touch, iPhone, iPad), Sony PSP, Archos DVR, BlackBerry Pearl, Samsung Players, Creative Players, iRiver, SanDisk Sansa, Epson, Cowon iAudio X5. Ο τρόπος χρήσης είναι απλούστατος, συνδέστε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας μέσω κάποιας θύρας USB, τρέξτε το πρόγραμμα και πατήστε στην επιλογή find Devices. Από εκεί και μετά επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε στη συσκευή σας.

Soft4Boost Device Uploader :  5.0.3.503

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows





Soft4Boost Device Uploader : Ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον υπολογιστή στις κινητές σας συσκευές
4/ 5 stars - "Soft4Boost Device Uploader : Ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον υπολογιστή στις κινητές σας συσκευές " Το Soft4Boost Soft4Boost Device Uploader είναι μία εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία πολυμέσων από τον προσωπικό ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>