09 Ιανουαρίου 2018

Apowersoft Free Online Transfer : Δωρεάν Οnline εφαρμογή διαχείρισης για συσκευές iPhone και Android
- Το Πρόγραμμα Δωρεάν Μεταφοράς για iPhone της Apowersoft είναι η καλύτερη λύση για να μεταφέρετε αρχεία από μια iΣυσκευή στον υπολογιστή σας για να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας. Είναι απλό στην λειτουργία, ωστόσο πολυλειτουργικό. Αντίθετα με άλλα εργαλεία δωρεάν μεταφοράς σε iPhone, είναι 100% εντελώς δωρεάν χωρίς οποιοδήποτε κρυφό κόστος ή περιορισμό.

- Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά θα εξηγήσουν γιατί οι χρήστες προτιμούν αυτό το δωρεάν online εργαλείο μεταφοράς για iPhone/iPad/iPod. Πρόκειται ένα πολύπλευρο εργαλείο μεταφοράς για iOS το οποίο εκτελεί δωρεάν μεταφορά αρχείων σε iPad, iPod και iPhone και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε μεγάλη γκάμα αρχείων μεταξύ iPod, iPhone, iPad, υπολογιστή και iTunes,περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά αρχείων από συσκευές iOS στον Υπολογιστή/iTunes, Εύκολη εισαγωγή περιεχομένων πολυμέσων σε iPhone/iPad/iPod χωρίς iTunes, άριστη διαχείριση των συσκευών σας iPhone, iPad και iPod Touch.  Ωστόσο μπορεί να λειτουργήσει άριστα και με συσκευές Android.- Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δωρεάν ήχους κλήσης και να προσθέσετε νέες λίστες αναπαραγωγής. Σύρετε τα αρχεία σας στο iTunes για να αναδημιουργήσετε την Βιβλιοθήκη στο iTunes. Είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά iOS, συμπεριλαμβανομένου του νέου iOS 8. Διαθέτει την ικανότητα τήρησης αντιγράφων ασφαλείας για ένα μεγάλο αριθμό από περιεχόμενα πολυμέσων σε συσκευές iOS. Τα αρχεία περιέχουν μουσική, βίντεο, τηλεοπτικές παραστάσεις, iBooks, φωτογραφίες, φωνητικές υπενθυμίσεις, iTunes U, εκπομπές Pod (podcasts) και πολλά άλλα.

Author's Website:

Apowersoft Free Online Transfer : Δωρεάν Οnline εφαρμογή διαχείρισης για συσκευές iPhone και Android
4/ 5 stars - "Apowersoft Free Online Transfer : Δωρεάν Οnline εφαρμογή διαχείρισης για συσκευές iPhone και Android " - Το Πρόγραμμα Δωρεάν Μεταφοράς για iPhone της Apowersoft είναι η καλύτερη λύση για να μεταφέρετε αρχεία από μια iΣυσκευή στ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>