Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

PC win booster free : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας γρήγορα και με ασφάλεια- Το PC win booster free είναι μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να σαρώσετε και να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από παρωχημένα, επιβλαβή άχρηστα αρχεία και πολλά άλλα! Βρίσκει ίδιες εικόνες, έγγραφα και άλλα αρχεία! Συγκρίνει τα αρχεία, όχι μόνο από τα ονόματα, αλλά με το περιεχόμενό τους και μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον ελεύθερο χώρο στο δίσκο σας. Αποτελείται από 6 διαφορετικά επίπεδα.

- Καθαρίζει τα προσωρινά αρχεία από τις περιηγήσεις μας στο διαδίκτυο, βρίσκει και διαγράφει φακέλους με μηδενικό περιεχόμενο, διαγράφει τα άχρηστα και κατεστραμμένα αρχεία, τους προβληματικούς συνδέσμους, καθαρίζει τον κάδο ανακύκλωσης και τέλος βρίσκει και διαγράφει πρόσθετα και Tools bars από τους Browsers.

- Η τελευταία ιδιότητα του προγράμματος είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί και διαγράψει παρασιτικά toobars που όχι μόνο δεν μας χρησιμεύουν πουθενά αλλά πολύ πιθανό μας δημιουργούν και προβλήματα. Ωστόσο εδώ χρειάζεται προσοχή, το πρόγραμμα κατά την σάρωση του υπολογιστή θα βρει και θα τσεκάρει προς διαγραφή όλα τα πρόσθετα και toolbars που βρει. Επειδή όμως ενδεχομένως να έχετε κάποια πρόσθετα που σας είναι χρήσιμα, μετά το πέρας της σάρωσης κάντε κλικ στον σύνδεσμο details και επιλέξτε χειροκίνητα ποια πρόσθετα θέλετε να έχετε και ποια να διαγράψετε.

- Mία άλλη πολύ χρήσιμη λειτουργία είναι η εύρεση και η διαγραφή των διπλών αρχείων. Για το σκοπό αυτό κάντε κλικ στην επιλογή Dublicate File Finder και πατήστε στο κουμπί Star Scanning για να ξεκινήσει τη σάρωση.Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτει και επιλογή Unistaller για την απεγκατάσταση των προγραμμάτων που δεν μας χρειάζονται.

PC win booster free : 9.7.5

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
PC win booster free : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας γρήγορα και με ασφάλεια
4/ 5 stars - "PC win booster free : Καθαρίστε τον υπολογιστή σας γρήγορα και με ασφάλεια" - Το PC win booster free είναι μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να σαρώσετε και να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από παρωχημένα, επιβ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>