01 Σεπτεμβρίου 2016

Hack.Chat : Μινιμαλιστική διαδικτυακή εφαρμογή Chat

Για μιλήσουμε με τους φίλους μας στο ίντερνετ ή να ανταλλάξουμε μυνήματα χρησιμοποιήσουμε συνήθως πρόγράμματα Chat που θα πρέπει να τα εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας. Βέβαια υπάρχουν και Web Chat στα οποία μπορούμε να εγγραφούμε και να κάνουμε το ίδιο, ωστόσο το Hack.Chat αποτελεί μία φωτεινή εξαίρεση αφού δεν απαιτεί ούτε εγγραφές ούτε κάποιου άλλου είδους πιστοποίηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πληκτρολογήσουμε στον Browser μας την εξής διεύθυνση https://hack.chat/?your-channel όπου το your-channel θα το αντικαταστήσουμε με το όνομα του καναλιού που επιθυμούμε για παράδειγμα : https://hack.chat/? lovefortechnology και αμέσως μετά μπορούμε να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις μας. Δεν υπάρχουν λίστες καναλιών, έτσι, είναι μυστικό το όνομα του καναλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδιωτικές συζητήσεις.

Author's Website:

Hack.Chat : Μινιμαλιστική διαδικτυακή εφαρμογή Chat
4/ 5 stars - "Hack.Chat : Μινιμαλιστική διαδικτυακή εφαρμογή Chat" Για μιλήσουμε με τους φίλους μας στο ίντερνετ ή να ανταλλάξουμε μυνήματα χρησιμοποιήσουμε συνήθως πρόγράμματα Chat που θα πρέπει να ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>