Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Hack.Chat : Μινιμαλιστική διαδικτυακή εφαρμογή Chat
Για μιλήσουμε με τους φίλους μας στο ίντερνετ ή να ανταλλάξουμε μηνύματα χρησιμοποιήσουμε συνήθως προγράμματα Chat που θα πρέπει να τα εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας. Βέβαια υπάρχουν και Web Chat στα οποία μπορούμε να εγγραφούμε και να κάνουμε το ίδιο, ωστόσο το Hack.Chat αποτελεί μία φωτεινή εξαίρεση αφού δεν απαιτεί ούτε εγγραφές ούτε κάποιου άλλου είδους πιστοποίηση.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πληκτρολογήσουμε στον Browser μας την εξής διεύθυνση https://hack.chat/?your-channel όπου το your-channel θα το αντικαταστήσουμε με το όνομα του καναλιού που επιθυμούμε για παράδειγμα : https://hack.chat/? vaggelis και αμέσως μετά μπορούμε να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις μας.

Δεν υπάρχουν λίστες καναλιών, έτσι, είναι μυστικό το όνομα του καναλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδιωτικές συζητήσεις.

Author's Website:
Hack.Chat : Μινιμαλιστική διαδικτυακή εφαρμογή Chat
4/ 5 stars - "Hack.Chat : Μινιμαλιστική διαδικτυακή εφαρμογή Chat" Για μιλήσουμε με τους φίλους μας στο ίντερνετ ή να ανταλλάξουμε μηνύματα χρησιμοποιήσουμε συνήθως προγράμματα Chat που θα πρέπει ν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>