Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Google Drive : Η εναλλακτική πρόταση της Google για κώδικες φωτογραφίες βίντεο έγγραφα και SWF (Flash)Το Google Drive αποτελεί την εναλλακτική πρόταση της Google να προσφέρει στους χρήστες αποθηκευτικό χώρο για αρχεία στο cloud. Το Google Drive σάς ακολουθεί παντού· στον ιστό, στο σπίτι σας, στο γραφείο και εν κινήσει. Όπου και αν βρίσκεστε, το περιεχόμενό σας βρίσκεται και αυτό εκεί. Έτοιμο για μεταφορά, έτοιμο για κοινή χρήση. Με το Google Drive μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα από το να αποθηκεύσετε απλώς τα αρχεία σας. Μοιραστείτε αρχεία με όποιον θέλετε και επεξεργαστείτε τα μαζί του, από οποιαδήποτε συσκευή.
Σας προσφέρει άμεση πρόσβαση στα Έγγραφα Google, ένα πακέτο εργαλείων επεξεργασίας που βελτιώνει την ομαδική συνεργασία ακόμα και όταν οι συνεργάτες σας βρίσκονται πολύ μακριά. Πρόκειται πραγματικά για μία εκπληκτική υπηρεσία από την Google που συνεχώς ανανεώνεται και μας εκπλήσσει ευχάριστα για τον πλούτο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους χρήστες και ίσως αρκετοί να μην γνωρίζουν ότι μεταξύ των άλλων μπορείτε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε στο διαδίκτυο έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, δημοσκοπήσεις, παρουσιάσεις και να φιλοξενήσετε αρχεία CSS, JavaScript, PHP αρχεία, SWF (Flash), και φυσικά τις εικόνες σας. Σήμερα θα δούμε πώς μπορούμε να ανεβάσουμε αρχεία CSS, JavaScript, PHP αρχεία, SWF (Flash) για το Blog ή την ιστοσελίδα μας. Όπως ίσως γνωρίζετε η υπηρεσία code.google  έχει σταματήσει να φιλοξενεί νέα αρχεία οπότε προκύπτει ένα σοβαρό πρόβλημα για το που μπορούμε να αποθηκεύσουμε αρχεία CSS, και JavaScript που χρησιμοποιούμε στα Blogs μας. Βέβαια υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες όπου μπορούμε να ανεβάσουμε τα αρχεία μας όμως στις περισσότερες περιπτώσεις είναι επί πληρωμή και για κάποιες από αυτές δεν γνωρίζουμε το πόσο θα υφίστανται χρονικά αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών τους. Ας δούμε όμως αναλυτικά την διαδικασία.

ΒΗΜΑΤΑ
1
Δημιουργήστε φακέλους
Υποθέτω ότι έχετε κάποιο λογαριασμό στην google, μπείτε στην υπηρεσία GoogleDive και από το μπουτόν δημιουργία δημιουργήστε ένα φάκελο για τα αρχεία που θέλετε να αποθηκεύσετε. Για παράδειγμα δώστε την ονομασία JS για τα αρχεία JavaScript , Flash για αρχεία SWF Flash, κ.λ.π. Φυσικά οι ονομασίες είναι ενδεικτικές και μπορείτε να δώσετε στους φακέλους σας οποιοδήποτε άλλη ονομασία θέλετε.
2
Ρυθμίστε τους φακέλους σας ως κοινόχρηστους
Επιλέξτε και κάντε τον φάκελο κοινόχρηστο ( δεξί κλικ πάνω στον φάκελο) κάνοντας τις ρυθμίσεις που βλέπετε πιο κάτω  και κάντε αντιγραφή το link που προκύπτει κάθε φορά από το αρχείο που θέλετε να ενσωματώσετε στους παρακάτω κώδικες.

Επομένως το τελικό αποτέλεσμα όσον αφορά κάποιον κώδικα script θα είναι κάπως έτσι :
<scriptsrc="https://googledrive.com/host/Σύνδεσμος script" type="text/javascript">
Αν τώρα θέλετε να ενσωματώσετε τον κώδικα από κάποιο βίντεο θα πρέπει να προσθέσετε το link σε αυτό τον κώδικα
<iframe src=" Σύνδεσμος για βίντεο /preview" width="450" height="315" allowfullscreen></iframe>
Τέλος στην περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε κάποια φωτογραφία βάλτε το link σε΄αυτόν τον κώδικα :
http://drive.google.com/uc?export=view&id= Σύνδεσμος για Φωτογραφία


Author's Website:
Google Drive : Η εναλλακτική πρόταση της Google για κώδικες φωτογραφίες βίντεο έγγραφα και SWF (Flash)
4/ 5 stars - "Google Drive : Η εναλλακτική πρόταση της Google για κώδικες φωτογραφίες βίντεο έγγραφα και SWF (Flash)" Το Google Drive αποτελεί την εναλλακτική πρόταση της Google να προσφέρει στους χρήστες αποθηκευτικό χώρο για αρχεία στο cloud. Το...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>