22 Μαΐου 2017

EverythingMe Launcher : Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφώνου σας
Όσοι έχετε συσκευές Android και περνάτε πολλά προγράμματα και παιχνίδια σίγουρα θα έχετε βαρεθεί να ψάχνετε ανάμεσα σε δεκάδες εφαρμογές και παιχνίδια αυτό τη συγκεκριμένη εφαρμογή ή παιχνίδι που θέλετε να τρέξετε. Ωστόσο με την εφαρμογή EverythingMe Launcher όλα αυτά αποτελούν παρελθόν αφού εκτός των άλλων το δυνατό της σημείο  είναι να δημιουργεί αυτόματα φακέλους για όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σας. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι κάθε εφαρμογή που η παιχνίδι που περνάτε μπαίνει αυτόματα σε προκαθορισμένους φακέλους που δημιουργεί η εφαρμογή έτσι ώστε να τις βρίσκεται πολύ εύκολα. Τέλος θα πρέπει οπωσδήποτε να επισημάνω την ταχύτατη και απρόσκοπτη απόκριση  του Launcher.

EverythingMe Launcher : Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφώνου σας
4/ 5 stars - "EverythingMe Launcher : Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφώνου σας" Όσοι έχετε συσκευές Android και περνάτε πολλά προγράμματα και παιχνίδια σίγουρα θα έχετε βαρεθεί να ψάχνετε ανάμεσα σε δεκάδες εφαρμο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>