10 Δεκεμβρίου 2015

Darksong Chronicles : Κλασικό παιχνίδι ρόλων
Το Darksong Chronicles είναι ένα κλασικό παιχνίδι ρόλων με turn-based μηχανική μάχης. Ο σκοπός σας είναι να εξερευνήσετε τον κόσμο να παλέψετε με τέρατα και κακοποιούς να βρείτε τους κρυμμένους θησαυρούς να εξοπλιστείτε με ισχυρά όπλα και να μάθετε νέα ξόρκια. Θα πρέπει να πατήσετε το F-πλήκτρο στο πληκτρολόγιο, για να αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους που θα συναντήσετε .Το παιχνίδι είναι καλά σχεδιασμένο και αν σας αρέσουν τα κλασικά παιχνίδια ρόλων σίγουρα θα το εκτιμήσετε.

Darksong Chronicles : Κλασικό παιχνίδι ρόλων
4/ 5 stars - " Darksong Chronicles : Κλασικό παιχνίδι ρόλων" Το Darksong Chronicles είναι ένα κλασικό παιχνίδι ρόλων με turn-based μηχανική μάχης. Ο σκοπός σας είναι να εξερευνήσετε τον κόσμο ν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>