Click&Clean : Καθαρίστε την δραστηριότητα σας στο διαδίκτυο



Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Click&Clean : Καθαρίστε την δραστηριότητα σας στο διαδίκτυο

read

Αν ψάχνεις έναν εύκολο τρόπο για να καθαρίσεις τον browser σου και να προστατεύσεις την ιδιωτικότητά σου, τότε το Click&Clean είναι η ιδανική επέκταση για εσένα! Με το Click&Clean μπορείς να καθαρίσεις το ιστορικό περιήγησής σου, τα cookies, την cache και άλλα αρχεία που μπορεί να αποθηκεύονται στον browser σου με ένα απλό κλικ.

Αυτή η επέκταση είναι εξαιρετικά εύχρηστη και προσφέρει επίσης προηγμένες επιλογές για προστασία από κακόβουλο λογισμικό και απειλές από το διαδίκτυο. Με λίγα λόγια, το Click&Clean σου προσφέρει έναν τρόπο για να κρατήσεις τον browser σου καθαρό, γρήγορο και ασφαλή.

Επιπλέον, είναι δωρεάν και εύκολη στην εγκατάσταση, καθώς απλά χρειάζεται να πας στο Chrome Web Store και να κάνεις μερικά κλικ για να την προσθέσεις στον browser σου.

Δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσεις αυτή την επέκταση αν χρησιμοποιείς τον Chrome. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους νοιάζονται για την ιδιωτικότητά τους και θέλουν να διατηρήσουν τον υπολογιστή τους ασφαλή. 

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες επεκτάσεις που χρησιμοποιούνται ενεργά από πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες που θέλουν να προστατεύσουν το ιστορικό περιήγησης τους και άλλες προσωπικές πληροφορίες από τη συλλογή δεδομένων τρίτων ή υποκλοπή.

Με Click & Clean δεν χρειάζεται να κλείσεις το πρόγραμμα περιήγησης, επειδή χρησιμοποιεί τις ενσωματωμένες δυνατότητες μαζί με μια προηγμένη έξυπνη τεχνικές καθαρισμού.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!