14 Αυγούστου 2015

BullZip PDF Printer : Εικονικός εκτυπωτής που επιτρέπει να εξαγάγετε έγγραφα σε pdf, jpeg, png, bmp
Το BullZip PDF Printer είναι ένα απλό πρόγραμμα που λειτουργεί σαν εκτυπωτής και σας επιτρέπει να εξαγάγετε έγγραφα σε pdf, jpeg, png, bmp, ps, Tiff από οποιαδήποτε σχεδόν εφαρμογή των Microsoft Windows. Υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα 64-bit. Περιλαμβάνει άμεση έξοδο στο ίδιο αρχείο κάθε φορά ή προτροπή για τον προορισμό, έλεγχο εάν ο εκτυπωτής πρέπει να σας ρωτήσει αν θέλετε να δείτε το έγγραφο PDF, έξοδο ελέγχου, κωδικό πρόσβασης που προστατεύει έγγραφα PDF.AES με ισχυρή κρυπτογράφηση κρυπτογράφηση 256/128 bit και ρυθμίσεις ποιότητας (οθόνη, εκτυπωτής, ebook, προεκτύπωση).

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

BullZip PDF Printer : Εικονικός εκτυπωτής που επιτρέπει να εξαγάγετε έγγραφα σε pdf, jpeg, png, bmp
4/ 5 stars - "BullZip PDF Printer : Εικονικός εκτυπωτής που επιτρέπει να εξαγάγετε έγγραφα σε pdf, jpeg, png, bmp" Το BullZip PDF Printer είναι ένα απλό πρόγραμμα που λειτουργεί σαν εκτυπωτής και σας επιτρέπει να εξαγάγετε έγγραφα σε pdf, jpeg, png...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>