21 Σεπτεμβρίου 2016

Beach Buggy Racing : Εκπληκτικό παιχνίδι αγώνων με αυτοκίνητα buggies μέχρι φορτηγά τέρατα
Εκπληκτικό παιχνίδι αγώνων ενάντια με αντιπάλους οδηγούς αυτοκίνητα που το καθένα  έχει μοναδική προσωπικότητα και ειδικές ικανότητες. Ξεκλειδώστε και αναβαθμίστε μια ποικιλία αυτοκινήτων, από buggies μέχρι φορτηγά τέρατα. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας σε 6 διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού και 15 πίστες σε ένα υπέροχο τρισδιάστο περιβάλλον και χρησιμοποιήστε τα κέρδη σας για τη συλλογή και την αναβάθμιση των αυτοκινήτων σας. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για windows, windows Phone, android και ios. Μάλιστα στα windows σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε και μέσω Gamepad προσφέροντας ένα πραγματικό, ρεαλιστικό Gameplay σε υπολογιστές και λάπτοπ που δεν διαθέτουν οθόνες αφής. 
Beach Buggy Racing : Εκπληκτικό παιχνίδι αγώνων με αυτοκίνητα buggies μέχρι φορτηγά τέρατα
4/ 5 stars - "Beach Buggy Racing : Εκπληκτικό παιχνίδι αγώνων με αυτοκίνητα buggies μέχρι φορτηγά τέρατα" Εκπληκτικό παιχνίδι αγώνων ενάντια με αντιπάλους οδηγούς αυτοκίνητα που το καθένα  έχει μοναδική προσωπικότητα και ειδικές ικανότητες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>