Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Asphalt 8: Airborne : Ίσως το καλύτερο παιχνίδι αγώνων με αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων
 Ίσως το καλύτερο arcade παιχνίδι αγώνων, με περισσότερα από 95 αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων  από τους πιο κορυφαίους κατασκευαστές στο κόσμο και μοντέλα όπως Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX και Pagani Zonda R, Lamborghini Aventador και Audi R8 LMS Ultra. Αγωνίζεστε σε 13 διαφορετικές τοποθεσίες, όπως η Βενετία, San Diego Harbor,  Ισλανδία, την έρημο της Νεβάδας, το Ντουμπάι και άλλες συναρπαστικές τοποθεσίες.

Μπορείτε να παίξετε τόσο σε τοπικό επίπεδο μέσω Wi-Fi, καθώς και σε παγκόσμιο μέσω διαδικτύου με ταυτόχρονη δράση multiplayer για έως και 12 αντιπάλους. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία online multiplayer "World Series", αν και αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη για το iPod touch 4ης γενιάς και το iPhone 4.

 Παίζοντας multiplayer είναι ίσως μόνος τρόπος για να αυξήσετε τη βαθμολογία σας στο παιχνίδι και να ανεβάσετε το επίπεδο σας. Διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά, ζωντανό multiplayer, γρήγορο ρυθμό αγώνων, με τεράστιες πίστες αλλά και με πολλές συντομεύσεις και διαφορετικούς τρόπους  ώστε να φτάσετε γρηγορότερα στη γραμμή του τερματισμού.


Asphalt 8: Airborne : Ίσως το καλύτερο παιχνίδι αγώνων με αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων
4/ 5 stars - "Asphalt 8: Airborne : Ίσως το καλύτερο παιχνίδι αγώνων με αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων "  Ίσως το καλύτερο arcade παιχνίδι αγώνων, με περισσότερα από 95 αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων  από τους πιο κορυφαίους κατασκευαστές...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>