17 Νοεμβρίου 2015

APK DOWNLOADER : Κατεβάστε στον υπολογιστή σας παιχνίδια και εφαρμογές από το Google Play
Το APK DOWNLOADER είναι ένα πρόσθετο που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον browser σας (Google Chrome και Mozila Firefox) και που  θα σας δώσει τη δυνατότητα να μπορείτε κατεβάζετε από το Google Play τις αγαπημένες σας εφαρμογές και παιχνίδια ώστε να τα εγκαταστήσετε αργότερα στο κινητό τηλέφωνο ή το λάπτοπ σας. Η λειτουργία του γίνεται ως εξής: Αφού εγκαταστήσετε το πρόσθετο συμπληρώστε στο πεδίο της εφαρμογής τα στοιχεία με τα οποία κάνατε εγγραφή στην υπηρεσία Google Play, σώστε τις επιλογές, και από εκεί και μετά για κάθε παιχνίδι ή εφαρμογή που θέλετε να κατεβάσετε πατήστε αντί για το κουμπί εγκατάσταση στο κουμπί Download APK για να το κατεβάσετε.

Author's Website:

APK DOWNLOADER : Κατεβάστε στον υπολογιστή σας παιχνίδια και εφαρμογές από το Google Play
4/ 5 stars - "APK DOWNLOADER : Κατεβάστε στον υπολογιστή σας παιχνίδια και εφαρμογές από το Google Play" Το APK DOWNLOADER είναι ένα πρόσθετο που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον browser σας (Google Chrome και Mozila Firefox) και που  θα σ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>