02 Αυγούστου 2015

Angry Birds 2 : H συνέχεια στο καλύτερο παιχνίδι για κινητά και tablets όλων των εποχών
Η επιβίωση των Angry Birds εξαρτάται από εσάς. Εκδικηθείτε τα πράσινα γουρούνια που έκλεψαν τα αυγά των πουλιών. Το Angry Birds προσφέρει πολλές ώρες παιχνιδιού, δύσκολες προκλήσεις καταστροφής κάστρων και περιεχόμενο με το οποίο θα ασχολείστε ξανά και ξανά. Κάθε ένα από τα επίπεδα απαιτεί από τον παίκτη λογική σκέψη, ικανότητες και δύναμη, στοιχεία που θα τον βοηθήσουν να καταστρέψει τον εχθρό, ωστόσο με το Angry Birds 2 ξεκινά μια νέα εποχή με σούπερ εντυπωσιακά γραφικά, προκλητικά επίπεδα σε πολλαπλά στάδια, δεν είναι τυχαίο ότι μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του μετρά αρκετά εκατομμύρια downloads.

Angry Birds 2 : H συνέχεια στο καλύτερο παιχνίδι για κινητά και tablets όλων των εποχών
4/ 5 stars - " Angry Birds 2 : H συνέχεια στο καλύτερο παιχνίδι για κινητά και tablets όλων των εποχών" Η επιβίωση των Angry Birds εξαρτάται από εσάς. Εκδικηθείτε τα πράσινα γουρούνια που έκλεψαν τα αυγά των πουλιών. Το Angry Birds προσφέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>