08 Φεβρουαρίου 2016

WEBmini Online : Συμπιέστε κώδικα JavaScrip και CSS και αυξήστε την απόδοση της ιστοσελίδας σας

Η σωστή λειτουργία μία ιστοσελίδας περιλαμβάνει εκτός από το καλό περιεχόμενο και ένα άλλο πολύ βασικό χαρακτηριστικό που δεν άλλο από την ταχύτητα. Η ταχύτητα μία ιστοσελίδας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την γενική της κατάταξη. Οι λόγοι που συντελούν στην δημιουργία μίας ΄΄βαριάς΄΄ ιστοσελίδας είναι αρκετοί όμως για τους πιο βασικούς την ευθύνη την έχουμε εμείς. Μερικοί από αυτούς είναι για παράδειγμα είναι ότι οι εικόνες που ανεβαίνουν από τον διαχειριστή τους δεν έχουν προηγουμένως βελτιστοποιηθεί έτσι για παράδειγμα μία φωτογραφία που θα μπορούσε να έχει μέγεθος 100ΚΒ ανεβαίνει ΄΄ακατέργαστη΄΄ με μέγεθος 800kb 1MB ή ακόμη και πολύ μεγαλύτερη.

Μία άλλη βασική αιτία, είναι η ο υπερβολικός κώδικας, υπάρχουν αρκετοί που ΄΄φορτώνουν΄΄ με ότι κώδικα τους εντυπωσιάσει με αποτέλεσμα στην ιστοσελίδα τους να υπάρχουν καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες. Το WEBmini είναι μια μικρή δωρεάν online  εφαρμογή που μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε το μέγεθος στον κώδικα JavaScrip αλλά και γενικά των scripts και του κώδικα CSS . Η χρήση του είναι απλή, προσθέστε τον κώδικα από τα scripts και τα αρχεία CSS που θέλετε να συμπιέσετε μέσα στην εφαρμογή στο πεδίο Source πατήστε αντίστοιχα στην επιλογή Java Script ή CSS ανάλογα με τον κώδικα που θέλετε να συμπιέσετε και πατήστε Optimιze.

Όπως θα δείτε σε ορισμένες περιπτώσεις η συμπίεση μπορεί να φτάσει ακόμη και το 50% ή ακόμη και πολύ παραπάνω κάτι που με απλά λόγια σημαίνει ότι η σελίδα σας θα ανοίγει πολύ γρηγορότερα από πριν.

Author's Website:

WEBmini Online : Συμπιέστε κώδικα JavaScrip και CSS και αυξήστε την απόδοση της ιστοσελίδας σας
4/ 5 stars - "WEBmini Online : Συμπιέστε κώδικα JavaScrip και CSS και αυξήστε την απόδοση της ιστοσελίδας σας" Η σωστή λειτουργία μία ιστοσελίδας περιλαμβάνει εκτός από το καλό περιεχόμενο και ένα άλλο πολύ βασικό χαρακτηριστικό που δεν άλλο από...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>