06 Φεβρουαρίου 2016

Universal Extractor : Η απλούστερη λύση για την αποσυμπίεση των αρχείων μας
Το Universal Extractor αποτελεί μία πολύ απλή λύση για την αποσυμπίεση των αρχείων μας αφού με τον απλούστερο τρόπο μπορούμε να εξαγάγουμε το περιεχόμενο ενός συμπιεσμένου αρχείου πραγματικά με ένα κλικ. Αρκεί αν εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα και σε κάθε περίπτωση που θέλουμε να εξαγάγουμε το περιεχόμενο ενός συμπιεσμένου αρχείου αρκεί να κλικάρουμε το με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού μας επάνω σε αυτό και να επιλέξουμε απλά που θέλουμε να το αποσυμπιέσουμε το περιεχόμενό του. Η εφαρμογή υποστηρίζει ένα πολύ μεγάλο αριθμό τύπων αρχείων που θα δείτε στον πιο κάτω πίνακα και που περιλαμβάνει σχεδόν όλου τους τύπους αρχείων. Τέλος θα πρέπει να επισημάνω ότι το πρόγραμμα περιορίζετε μόνο στην αποσυμπίεση των αρχείων και όχι στο να παραγάγουμε δια μέσου αυτής συμπιεσμένα αρχεία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Universal Extractor : Η απλούστερη λύση για την αποσυμπίεση των αρχείων μας
4/ 5 stars - "Universal Extractor : Η απλούστερη λύση για την αποσυμπίεση των αρχείων μας" Το Universal Extractor αποτελεί μία πολύ απλή λύση για την αποσυμπίεση των αρχείων μας αφού με τον απλούστερο τρόπο μπορούμε να εξαγ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>