19 Ιουλίου 2015

Script-M : Μειώστε το μεγέθος σε κώδικες Javascript και CSS
Ο περιορισμός του μεγέθους σε κώδικες Javascript και CSS είναι πρωταρχικής σημασίας για την ταχύτητα απόκρισης μίας ιστοσελίδας. Υπάρχουν αρκετά εργαλεία που μπορούν να αναλάβουν αυτή τη δουλειά να βελτιστοποιήσουν τον κώδικά σας. Ένα από αυτά είναι και το Script-M . Πρόκειται για μία εντελώς δωρεάν φορητή εφαρμογή που μας δίνει αυτή δυνατότητα και μάλιστα με πολύ απλό τρόπο. Θα χρειαστεί να κατεβάσουμε την εφαρμογή και αφού την αποσυμπιέσουμε να τρέξουμε το εκτελέσιμο αρχείο Script-M. Σύρετε τώρα οποιοδήποτε αρχείο Javascript ή CSS μέσα και το πρόγραμμα και πατήστε το  τριγωνικό κουμπάκι που βρίσκεται μέσα στον κίτρινο κύκλο για να ξεκινήσει η συμπίεση.

Script-M : 6.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Script-M : Μειώστε το μεγέθος σε κώδικες Javascript και CSS
4/ 5 stars - "Script-M : Μειώστε το μεγέθος σε κώδικες Javascript και CSS " Ο περιορισμός του μεγέθους σε κώδικες Javascript και CSS είναι πρωταρχικής σημασίας για την ταχύτητα απόκρισης μίας ιστοσελίδας. Υπάρχ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>