Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Process Lasso : Εφαρμογή βελτιστοποίησης σε πραγματικό χρόνο



To Process Lasso δεν είναι απλά ένα ακόμη εργαλείο για τη διαχείριση του υπολογιστή μας. Είναι μία εξαιρετική εφαρμογή βελτιστοποίησης των διαδικασιών σε πραγματικό χρόνο και παράλληλα λογισμικό αυτοματισμού με δυνατότητες προτεραιότητας βελτιστοποίησης, βελτιστοποίησης συγγένειας, βελτιστοποίηση πυρήνα, με αυτοματοποιημένους κανόνες και αυτοματοποιημένα προφίλ που θα βελτιώσει την ανταπόκριση και τη σταθερότητα του υπολογιστή σας, κάνοντας δυναμικές προσαρμογές στην κατηγορία προτεραιότητας των διεργασιών παρασκηνίου.

Τα Windows από κατασκευής επιτρέπουν στα προγράμματα να μονοπωλούν την CPU χωρίς επαρκή αυτοσυγκράτηση γεγονός που μπορεί να που οδηγεί σε κολλήματα, μικρο-υστερήσεις και καθυστερήσεις στην πληκτρολόγηση ή τις ενέργειές με το με το ποντίκι σας.

Η εφαρμογή προσαρμόζει έξυπνα τις προτεραιότητες της διαδικασίας, έτσι ώστε κακή συμπεριφορά τους να επηρεάσει αρνητικά την απόκριση του PC σας. Αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και πολύ αποτελεσματικό. Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν, ωστόσο στην επαγγελματική έκδοση διατίθενται επιπλέον δυνατότητες.

Process Lasso 9.0.0.492

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

           
       




Process Lasso : Εφαρμογή βελτιστοποίησης σε πραγματικό χρόνο
4/ 5 stars - "Process Lasso : Εφαρμογή βελτιστοποίησης σε πραγματικό χρόνο" To Process Lasso δεν είναι απλά ένα ακόμη εργαλείο για τη διαχείριση του υπολογιστή μας. Είναι μία εξαιρετική εφαρμογή βελτιστοποίησ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>