19 Ιουλίου 2015

Navigation Menu Generator : Φτιάξτε και προσθέτε στην ιστοσελίδα σας μενού
Ένας δικτυακός τόπος πρέπει να έχε κάποια βασικά χαρακτηριστικά για να είναι επιτυχημένος. Για αυτό πρέπει εκτός το περιεχόμενο να έχει και τη σωστή σχεδίαση. Όταν επισκέπτεσθε μια ιστοσελίδα, θα πρέπει κανονικά να υπάρχουν πολλές διαφορετικές θέσεις που θα σας βοηθήσουν στην ανάγνωση του θέματος που σας ενδιαφέρει αλλά θα πρέπει να είναι και έτσι δομημένη ώστε να βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε. 
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θεωρείται ως απαραίτητο στοιχείο είναι το μενού. Υπάρχουν πολλά λογισμικά δημιουργίας μενού που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο αλλά θα πρέπει συνήθως να εγγραφείτε, και για πολλά από αυτά θα πρέπει να πληρώσετε ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις ευκολίες, από την άλλη αν δεν είστε αρκετά έμπειρος ενδέχεται να συναντήσετε αρκετά προβλήματα στην υλοποίησή του. Με γνώμονα την ευκολία χωρίς όμως αυτό να αποβαίνει σε βάρος τη ποιότητας του παραγόμενου αποτελέσματος επιλέξαμε να παρουσιάσουμε το Menu-Generator. Το Menu Generator δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία online εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να χτίσετε τμήματα της ιστοσελίδας σας όπως για παράδειγμα ένα μενού πλοήγησης για το blog σας. Από εκεί και μετά θα πρέπει να προσθέσετε τον κώδικα CSS και HTML κώδικα στο Blog σας. Αφού επισκεφθείτε την ιστοσελίδα θα βρείτε έτοιμη μία εφαρμογή για να φτιάξετε τα δικά σας όπως ακριβώς τα θέλετε. Μπορείτε να φτιάξετε όσα μενού θέλετε, να προσθέσετε όσο πεδία θέλετε, να αλλάξετε το χρώμα, τις διαστάσεις του και τέλος αφού ολοκληρώσετε την σχεδίαση του μενού πατώντας επάνω στο κουμπί Grab The Menou Code να αντιγράψετε τον κώδικα και να τον προσθέσετε στο Blog σας.

Author's Website:

Navigation Menu Generator : Φτιάξτε και προσθέτε στην ιστοσελίδα σας μενού
4/ 5 stars - "Navigation Menu Generator : Φτιάξτε και προσθέτε στην ιστοσελίδα σας μενού" Ένας δικτυακός τόπος πρέπει να έχε κάποια βασικά χαρακτηριστικά για να είναι επιτυχημένος. Για αυτό πρέπει εκτός το περιεχόμενο να έ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>