20 Οκτωβρίου 2017

EAGLE Light Edition : Επαγγελματικός σχεδιασμός ηλεκτρονικού σχεδίου και τυπωμένων κυκλωμάτων
Tο πρόγραμμα ανήκει σε μία κατηγορία κάπως εξιδεικευμένη. Αφορά όλους εκείνους που ασχολούνται με κυκλώματα και κατασκευές ηλεκτρονικών και θα τους προσφέρει μία σημαντική βοήθεια στον τομέα αυτό. Θεωρείται από τα καλύτερα του είδους αλλά η σημαντική είδηση είναι ότι μπορούμε να το τρέξουμε και σαν freeware με κάποιους περιορισμούς στις δυνατότητες του προγράμματος. Θα πρέπει να επισημάνω ότι για δουλέψετε με την εφαρμογή θα πρέπει να έχετε μία σχετική εμπειρία με τέτοιους είδους προγράμματα ή αλλιώς για να μπορέσετε να το δουλέψετε θα πρέπει εκτός των βασικών γνώσεων που θα πρέπει να έχετε στα ηλεκτρονικά ( να γνωρίζετε τουλάχιστον τα βασικά στο ηλεκτρονικό σχέδιο) μελετώντας το Tutorial της εφαρμογής να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του.Θα πρέπει να σημειώσω επίσης ότι πρόκειται για ένα από τα πιο κορυφαία προγράμματα σχεδιασμού και υλοποίησης ηλεκτρονικών κυκλωμάτων που χρησιμοποιείτε τόσο από επαγγελματίες όσο και από ερασιτέχνες λάτρεις της ηλεκτρονικής για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση τυπωμένων κυκλωμάτων από το πιο απλό έως και το πιο σύνθετο. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή τρέξτε τη και σε κάποιο σημείο προς το τέλος της εγκατάστασης επιλέξτε χρήση ώς freeware.

EAGLE Light Edition :  8.4.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

EAGLE Light Edition : Επαγγελματικός σχεδιασμός ηλεκτρονικού σχεδίου και τυπωμένων κυκλωμάτων
4/ 5 stars - "EAGLE Light Edition : Επαγγελματικός σχεδιασμός ηλεκτρονικού σχεδίου και τυπωμένων κυκλωμάτων" Tο πρόγραμμα ανήκει σε μία κατηγορία κάπως εξιδεικευμένη. Αφορά όλους εκείνους που ασχολούνται με κυκλώματα και κατασκευές ηλεκτρον...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>