04 Ιουλίου 2015

Convert an image to WebP : Μετατρέψτε τις εικόνες σας σε αρχεία WebP
- Τα αρχεία WebP είναι ένα νέο φορμάτ εικόνας όπως τα JPG, PNG, GIF κλπ, που πρωτοπαρουσίασε η Google πριν από 4 χρόνια, με σκοπό να αντικαταστήσει σταδιακά τα παραδοσιακά φορμάτ εικόνας JPG, PNG, GIF. Το νέο format προσφέρει την ίδια ποιότητα και ανάλυση με σημαντικά μικρότερο μέγεθος. Πρόσφατα Google ανακοίνωσε μία βελτιωμένη έκδοση του WebP format που μπορεί να προσφέρει την ίδια ποιότητα εικόνας με τα παραδοσιακά πρότυπα όπως, JPG, PNG, GIF καταλαμβάνοντας μικρότερο χώρο με μεγαλύτερη ταχύτητα.

- Το βασικό πλεονέκτημα του WebP είναι ότι συμπιέζει τις εικόνες περισσότερο από το JPEG διατηρώντας την ποιότητα της εικόνας ενώ το βασικό του μειονέκτημα είναι ότι η συμπίεση των εικόνων WebP απαιτεί οκτώ φορές περισσότερο χρόνο σε σχέση με το κλασικό JPEG, και για την αποσυμπίεσή του απαιτείται ο διπλός χρόνος. To Convert an image to WebP είναι μία δωρεάν online υπηρεσία που θα μας βοηθήσει να μετατρέψουμε οποιοδήποτε εικόνα σε αρχείο webp .

Author's Website:

Convert an image to WebP : Μετατρέψτε τις εικόνες σας σε αρχεία WebP
4/ 5 stars - "Convert an image to WebP : Μετατρέψτε τις εικόνες σας σε αρχεία WebP" - Τα αρχεία WebP είναι ένα νέο φορμάτ εικόνας όπως τα JPG, PNG, GIF κλπ, που πρωτοπαρουσίασε η Google πριν από 4 χρόνια, με σκοπό να αν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>