19 Ιουλίου 2015

Κατεβάστε δωρεάν πάνω από 500 e-books από την MicrosoftΠοιος δεν θα ήθελε να έχει στην βιβλιοθήκη του δωρεάν ebooks από την Microsoft ; Σε τακτά χρονικά διαστήματα, η Microsoft επιλέγει να παρουσιάσει και να διαθέσει δωρεάν στο κοινό eBooks που περιλαμβάνουν oοδηγίες χρήσης, και άλλες δημοσιεύσεις για διάφορα προϊόντα της. Υπάρχουν πολλές εξειδικευμένες εκδόσεις για επαγγελματίες αλλά και κάποιοι οδηγοί για  προγράμματα όπως το Microsoft Office, το Outlook, Word, Excel και το PowerPoint. Εδώ Θα βρείτε συνολικά περίπου 500 δημοσιεύσεις που αφορούν νέα e-books αλλά και κάποια παλιότερα και κυριολεκτικά έχουν γίνει ανάρπαστα όπου ανάμεσα σε άλλα θα βρείτε πληροφορίες για προϊόντα της Microsoft όπως Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Office 2013, Office 365, Office 2010, SharePoint 2013, Dynamics CRM, PowerShell, Exchange Server και πολλά άλλα.

Author's Website:

Κατεβάστε δωρεάν πάνω από 500 e-books από την Microsoft
4/ 5 stars - "Κατεβάστε δωρεάν πάνω από 500 e-books από την Microsoft" Ποιος δεν θα ήθελε να έχει στην βιβλιοθήκη του δωρεάν ebooks από την Microsoft ; Σε τακτά χρονικά διαστήματα, η Microsoft επιλέγει να...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>