18 Ιανουαρίου 2018

RollBack Home Edition : Αξιόπιστη σύγχρονη δωρεάν λύση επαναφοράς για τα Windows
Το RollBack Home Edition αποτελεί ίσως την πιο αξιόπιστη σύγχρονη δωρεάν λύση επαναφοράς για τα Windows που θα σας βοηθήσει να επιστρέψτε στην προηγούμενη χρονική στιγμή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είτε πρόκειται για λίγα λεπτά, ώρες ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες σε οποιοδήποτε προηγούμενο στιγμιότυπο. Δεν πρόκειται να επηρεάσει τις επιδόσεις του υπολογιστή σας και χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους του συστήματος και υποστηρίζει έως 7 στιγμιότυπα.

Δημιουργεί ένα πλήρες στιγμιότυπο του συστήματος σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος έτσι ώστε να είστε σε θέση να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ακόμη και αν τα Windows δεν μπορούν να ξεκινήσουν. Η χρήση του είναι αρκετά απλή, αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα κάντε επανεκκίνηση και κάντε login στα windows. Από εκεί και μετά αν θελήσετε να κάνετε καινούργιο αντίγραφο ασφαλείας για τον υπολογιστή σας τρέξτε το πρόγραμμα, πατήστε στην επιλογή Common Task και μετά κάντε κλικ στο κουμπί New Snaphop.Αν τώρα για κάποιο λόγο θέλετε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας από κάποιο παλιότερο αντίγραφο πατήστε στην ίδια διαδρομή Instant Recorevy κάντε κλικ στο εικονίδιο Rollback System και τέλος επιλέξτε το αντίγραφο που επιθυμείτε. Η βασική του διαφορά σε σχέση με άλλα δωρεάν προγράμματα είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε Recovery τον υπολογιστή σας ακόμη και αν αυτός δεν μπορεί να μπει στα windows. Για τον σκοπό αυτό πατήστε απλά επάνω στο logo RollBack Home Edition  (εμφανίζεται πάντα για λίγα δευτερόλεπτα κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας)  και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία. Θα τρέξει σε Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, 8 & 8.1, 10  ( 32  και 64 bit ). Για να κατεβάσετε την εφαρμογή θα πρέπει να κάνετε εγγραφή.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

RollBack Home Edition : Αξιόπιστη σύγχρονη δωρεάν λύση επαναφοράς για τα Windows
4/ 5 stars - "RollBack Home Edition : Αξιόπιστη σύγχρονη δωρεάν λύση επαναφοράς για τα Windows " Το RollBack Home Edition αποτελεί ίσως την πιο αξιόπιστη σύγχρονη δωρεάν λύση επαναφοράς για τα Windows που θα σας βοηθήσει να επιστρέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>