21 Μαΐου 2017

MultiBootUSB :Eγκαταστήσετε πολλαπλές διανομές Linux σε οποιοδήποτε συσκευή αποθήκευσης USB
To MultiBootUSB είναι ένα δωρεάν λογισμικό, πρόγραμμα εγκατάστασης το οποίο σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε πολλαπλές διανομές Linux σε οποιοδήποτε συσκευή USB έτσι ώστε να να είστε σε θέση κάνετε εκκίνηση από αυτό. Είναι συμβατό με ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών εκδόσεων Linux αλλά και εφαρμογών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα Windows σαν διαγνωστικά εργαλεία. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι για τον έλεγχο της λειτουργίας του μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη εφαρμογή εξομοίωσης QEMU. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να εξακριβώνετε αν όλα πήγαν καλά πριν το χρησιμοποιήσετε χωρίς να είναι ανάγκη να κάνετε Boot.

MultiBootUSB : 8.8.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

MultiBootUSB :Eγκαταστήσετε πολλαπλές διανομές Linux σε οποιοδήποτε συσκευή αποθήκευσης USB
4/ 5 stars - "MultiBootUSB :Eγκαταστήσετε πολλαπλές διανομές Linux σε οποιοδήποτε συσκευή αποθήκευσης USB " To MultiBootUSB είναι ένα δωρεάν λογισμικό, πρόγραμμα εγκατάστασης το οποίο σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε πολλαπλές διανομές Linux...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>