12 Σεπτεμβρίου 2017

MP3Toolbox : Online εφαρμογή μετατροπής βίντεο και ήχου σε MP3 και βίντεο
Ίσως έχετε κάποιο μεγάλο βίντεο κλιπ που θέλετε να ακούσετε στο smartphone σας, ή απλά θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο, καταργώντας το τμήμα του βίντεο και κρατώντας μόνο τον ήχο. Όποιος και αν είναι ο λόγος η υπηρεσία θα μετατρέψει το βίντεο σας σε MP3 με μερικά μόνο κλικ.Πατήστε στη επιλογή Video σε MP3 για να μετατρέψετε αρχεία FLV σε MP3, MP4 σε MP3 και AVI σε MP3. Επιλέξτε τώρα ένα MP3 από τη συλλογή σας και να ξεκινήσετε την μετατροπή του MP3 σε βίντεο.

Κατά τη διαδικασία αυτή, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εικόνα φόντου που χρησιμοποιηθεί ως βίντεο και μπορείτε να το μοιραστείτε εύκολα στο Facebook και το YouTube. Πατήστε στην επιλογή MP3 σε Video για να μετατρέψετε αρχεία MP3 σε FLV, MP3 σε MP4, και MP3 σε AVI.

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό της λειτουργίας MP3 σε βίντεο είναι ότι μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία mp3 στις παραπάνω μορφές βίντεο και να τις ανεβάσετε στο Facebook ή το YouTube όπου παράλληλα θα εμφανίζεται η φωτογραφία του τραγουδιστή που έχετε επιλέξει την στιγμή που εσείς θα ακούτε τη μουσική σας.

Author's Website:

MP3Toolbox : Online εφαρμογή μετατροπής βίντεο και ήχου σε MP3 και βίντεο
4/ 5 stars - "MP3Toolbox : Online εφαρμογή μετατροπής βίντεο και ήχου σε MP3 και βίντεο " Ίσως έχετε κάποιο μεγάλο βίντεο κλιπ που θέλετε να ακούσετε στο smartphone σας, ή απλά θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο, καταργώντας τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>