14 Φεβρουαρίου 2018

Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των Windows
Αν έχετε λίγο χώρο στον σκληρό σας δίσκο ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τα άχρηστα αρχεία και τα παλιότερα σημεία επαναφοράς των Windows υπάρχει ένας απλός τρόπος και μάλιστα μέσα από την ενσωματωμένη εφαρμογή καθαρισμού των Windows.
ΒΗΜΑΤΑ
1
Κάντε δεξί κλικ στον σκληρό δίσκο που είναι εγκατεστημένα τα windows και με δεξί κλικ επιλέξτε ιδιότητες.

2
Στην επόμενη καρτέλα πατήστε εκκαθάριση δίσκου και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.


3
Πατήστε στο κουμπί εκκαθάριση αρχείων συστήματος δίσκου και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.

4
Στην επόμενη καρτέλα πατήστε στο κουμπί περισσότερες επιλογές . Στο πεδίο επαναφορά συστήματος και σκιώδη αντίγραφα  πατήστε εκκαθάριση.5
Τέλος στην επόμενη  καρτέλα επιβεβαίωσης  πατήστε διαγραφή.


Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των Windows
4/ 5 stars - "Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των Windows" Αν έχετε λίγο χώρο στον σκληρό σας δίσκο ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τα άχρηστα αρχ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>