Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των WindowsΑν έχετε λίγο χώρο στον σκληρό σας δίσκο ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τα άχρηστα αρχεία και τα παλιότερα σημεία επαναφοράς των Windows υπάρχει ένας απλός τρόπος και μάλιστα μέσα από την ενσωματωμένη εφαρμογή καθαρισμού των Windows.
ΒΗΜΑΤΑ
1
Πληκτρολογήστε στο εικονίδιο αναζήτησης στην μπάρα εργασίας των Windows τη λέξη εκκαθάριση δίσκου και κάντε κλικ για τρέξει η εφαρμογή.

2
Στην επόμενη καρτέλα πατήστε  ο.κ στην εκκαθάριση δίσκου και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.

3
Πατήστε στο κουμπί εκκαθάριση αρχείων συστήματος  και περιμένετε λίγο μέχρι η εφαρμογή να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες.

4
Στην επόμενη καρτέλα πατήστε στο κουμπί περισσότερες επιλογές και στο πεδίο επαναφορά συστήματος και σκιώδη αντίγραφα  πατήστε εκκαθάριση.


5
Τέλος στην επόμενη  καρτέλα επιβεβαίωσης  πατήστε διαγραφή.

Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των Windows
4/ 5 stars - "Πώς να διαγράψτε τα προηγούμενα σημεία επαναφοράς των Windows" Αν έχετε λίγο χώρο στον σκληρό σας δίσκο ή αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από τα άχρηστα αρχ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>