10 Ιουλίου 2015

Software Ideas Modeler Standard : Ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων

Το Software Ideas Modeler Standard είναι ένα ελαφρύ και ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων. Υποστηρίζει πολλούς τύπους και θα σα βοηθήσει να φτιάξετε σχεδόν οποιοδήποτε διάγραμμα αφού οι δυνατότητές του εξαιρετικά μεγάλες. Τα διαγράμματα μπορούν να εξαχθούν σε πολλαπλές μορφές εικόνας και διανυσματικά γραφικά WMF, EMF, SVG  Βitmap και μορφή PNG. Υποστηρίζει την παραγωγή πηγαίου κώδικα (C #, C ++, Java, VB.NET, PHP, Ruby, SQL DDL), και μπορεί να να εξάγει τα διαγράμματα σε  μορφές εικόνας (BMP, PNG, JPG, GIF, TIFF, SVG, WMF, EMF) και PDF.

Software Ideas Modeler Standard : 8.51

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Software Ideas Modeler Standard : Ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων
4/ 5 stars - "Software Ideas Modeler Standard : Ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων" Το Software Ideas Modeler Standard είναι ένα ελαφρύ και ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία UML διαγραμμάτων. Υποστηρίζει πολλούς τ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>