31 Μαρτίου 2017

Remote Process Explorer : Διαχειριστείτε διεργασίες σε απομακρυσμένους υπολογιστές σε πραγματικό χρόνο.

Πρόκειται για μία ιδανική εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τις διεργασίες σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο. Με το Remote Process Explorer, θα είστε σε θέση να έχετε υπό τον έλεγχό σας τον κατάλογο των διαδικασιών οποιαδήποτε υπολογιστή στο δίκτυό σας και φυσικά την δυνατότητα να τις διαχειριστείτε. Μπορείτε να τερματίσετε μια διεργασία, να ξεκινήσετε μία νέα ή να ένα νέο ή να αλλάξετε την προτεραιότητα μιας διεργασίας. Για να το κάνετε αυτό, δεν είστε υποχρεωμένοι να εγκαταστήσετε κάποιο πρόσθετο λογισμικό σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή εφόσον το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τις υφιστάμενες λειτουργίες του λειτουργικού συστήματος.Με το Remote Process Explorer, θα είστε σε θέση να δείτε κάθε πληροφορία σχετικά με κάθε διαδικασία που εκτελείται. Μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητες της εφαρμογής αρκεί να πάρετε ένα δωρεάν κωδικό εγγραφής. Να θυμάστε ότι αυτός ο κωδικός εγγραφής σας  δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό μας μόνο για προσωπική χρήση .

Remote Process Explorer :  2.5.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Remote Process Explorer : Διαχειριστείτε διεργασίες σε απομακρυσμένους υπολογιστές σε πραγματικό χρόνο.
4/ 5 stars - "Remote Process Explorer : Διαχειριστείτε διεργασίες σε απομακρυσμένους υπολογιστές σε πραγματικό χρόνο." Πρόκειται για μία ιδανική εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τις διεργασίες σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή σε ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>