21 Οκτωβρίου 2016

Rainbow Folders : Χρωματίστε τους φακέλους σας
Πολλές φορές ιδιαίτερα αν έχουμε πολλούς φακέλους στον υπολογιστή μας θέλουμε ένα απλό και γρήγορο τρόπο να τους ξεχωρίσουμε με μία ματιά. Ενας απλός τρόπος είναι μέσω του Rainbow Folders, πρόκειται για ένα απλό πρόγραμμα που θα τρέξει σε οποιαδήποτε windows και που θα μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε τους φακέλους μας χρωματίζοντάς σας. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι ο εξής, τρέξτε το πρόγραμμα διαλέξτε το φάκελο που θέλετε να χρωματίσετε επιλέξτε το στύλ εικονιδίων επιλέξτε το χρώμα που επιθυμείτε και πατήστε στο κουμπί Colorize. Για δείτε άμεσα το χρωματισμό κάντε refresh. Τέλος αν επιθυμείτε να το αποχρωματίσετε ώστε να το επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση πατήστε στο κουμπί Decolorize.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Rainbow Folders : Χρωματίστε τους φακέλους σας
4/ 5 stars - "Rainbow Folders : Χρωματίστε τους φακέλους σας" Πολλές φορές ιδιαίτερα αν έχουμε πολλούς φακέλους στον υπολογιστή μας θέλουμε ένα απλό και γρήγορο τρόπο να τους ξεχωρίσουμε με μία ματ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>