08 Οκτωβρίου 2016

Photo! 3D Album : Δημιουργήσετε 3D- Style Photo Albums με εικονικές περιηγήσεις που μοιάζουν με γκαλερί τέχνης

Το Photo! 3D Album είναι ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε 3D-style photo albums που μοιάζουν με εικονικές περιηγήσεις με γκαλερί τέχνης, εκθεσιακούς χώρους, αίθουσες εκθέσεων και άλλα εικονικά τοπία, παρουσιάζοντας τις φωτογραφίες σας ως αντικείμενα τέχνης.

Μπορείτε απλά να κάνετε drag and drop σε εικόνες που παρέχονται, ή να βάλετε τις δικές σας, κάντε προ-επισκόπηση του άλμπουμ, και στη συνέχεια σώστε το και τρέξτε το σαν εκτελέσιμο αρχείο. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και την παραθέτω πιο κάτω: Αφού κατεβάσουμε το πρόγραμμα το τρέχουμε, στο αριστερό πάνελ του προγράμματος επιλέγουμε την θέση που βρίσκεται φάκελος με τις φωτογραφίες μας, αμέσως μετά πατάμε Design.

Όπως θα δείτε στη κάτω επιφάνεια του προγράμματος εμφανίζονται τα θέματα που έχουμε στην διάθεσή μας, μπορείτε όμως να κατεβάσετε και επιπλέον θέματα πατώντας επάνω δεξιά στην πράσινη κουκκίδα που εμφανίζεται σε κάθε τετράγωνο. Υπάρχει βέβαια και μία επιλογή για να τα κατεβάσετε όλα μαζί αλλά σε εμένα δεν δούλεψε, έτσι τα κατέβασα ένα ένα. Αφού τελειώσουμε το κατέβασμα των θεμάτων επιλέγουμε αυτό που μας αρέσει και πατάμε Share επιλέγουμε Stand-alone Gallery Player και διαλέγουμε την ποιότητα που θέλουμε να έχουμε στο αρχείο μας, το σώζουμε και τρέχουμε το αρχείο στον υπολογιστή μας σαν κανονικό εκτελέσιμο αρχείο (exe). 

Όμως εκτός από την εικονική μας πινακοθήκη το πρόγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθούμε ΄΄συμμετέχοντας΄΄ στις φωτογραφίες μας σαν να είμαστε εκεί πώς;

Αφού τρέξετε το αρχείο με με τις φωτογραφίες σας πατήστε F1, τώρα μπορείτε είτε με το ποντίκι του υπολογιστή σας είτε με τα πλήκτρα να περιηγηθείτε μέσα στους εικονικούς διαδρόμους της πινακοθήκης σας σαν να είσαστε μέσα σε αυτή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Photo! 3D Album : Δημιουργήσετε 3D- Style Photo Albums με εικονικές περιηγήσεις που μοιάζουν με γκαλερί τέχνης
4/ 5 stars - " Photo! 3D Album : Δημιουργήσετε 3D- Style Photo Albums με εικονικές περιηγήσεις που μοιάζουν με γκαλερί τέχνης" Το Photo! 3D Album είναι ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε 3D-style photo albums που μοιάζουν με εικονικέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>