Norton Identity Safe : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας στο ίντερντετΌλοι γνωρίζουμε ότι το Internet είναι αχανές και περιέχει πολλές διαδικτυακές απειλές όπως ιούς, ηλεκτρονικό ψάρεμα και προγράμματα spyware και ότι υπάρχουν πολλές επικίνδυνες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που θα επιχειρήσουν να σας εξαπατήσουν, να υποκλέψουν τους αριθμούς των πιστωτικών σας καρτών ή τους κωδικούς πρόσβασης σας, προκαλώντας ακόμη και κατάρρευση του υπολογιστή σας. Όταν τελικά επισκέπτεστε την τοποθεσία αυτή στο web είναι συνήθως ήδη πολύ αργά. Η ζημιά έχει γίνει και έχετε πέσει θύμα απάτης. 

Πώς μπορείτε, λοιπόν, να γνωρίζετε αν μια τοποθεσία στο web εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά σας πριν την επισκεφτείτε; Με το Norton Identity Safe θα μπορέσετε όχι μόνο να περιηγηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια και συνδεθείτε πιο γρήγορα και δωρεάν και όχι μόνο αφού με τη χρήση του προγράμματος μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απόλυτα ασφαλές εργαλείο μέσα στο θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τους κωδικούς για κάθε ιστοσελίδα που πρέπει να κάνετε login όπως για παράδειγμα Facebook, Twitτer Blogger ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα, να προσθέσετε διευθύνσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους ή τους συνεργάτες σας, να προσθέσετε τραπεζικούς λογαριασμούς ή αριθμούς πιστωτικών καρτών και να γράψετε τις προσωπικές σημειώσεις. Η όλη διαδικασία είναι σχετικά απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται πιο κάτω και σε μερικά λεπτά θα έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας.ΒΗΜΑΤΑ


1
Πρώτα απ΄όλα θα πρέπει να εγγραφείτε ώστε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό.
2
Συμπληρώστε τα υπόλοιπα στοιχεία.
3
Πληκτρολογήστε ένα δυνατό κωδικό, που για είναι όμως αποδεκτός θα πρέπει να περιλαμβάνει κάποια επιπλέον στοιχεία όπως γράμματα αριθμούς κεφαλαία και μικρά γράμματα. Αν δυσκολευτείτε σ΄αυτό το σημείο πατήστε εδώ για να φτιάξετε ένα μέσω της on-line εφαρμογής Norton Password Generator. Φροντίστε όμως για λόγους ασφαλείας να μην το σημειώσετε πουθενά και να μπορείτε να το θυμάστε πάντα.

4
Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας.
5
Πληκτρολογήστε ένα νέο κωδικό ασφαλείας  που θα σας ζητηθεί αν σε περίπτωση ξεχάσετε τον κωδικό σας. Ο κωδικός μπορεί να είναι οτιδήποτε από ένας συνδυασμός λέξεων και αριθμών ή κάποια  λέξη. Φροντίστε όμως για λόγους ασφαλείας και αυτόν να μην το σημειώσετε πουθενά  και να μπορείτε να τον θυμάστε πάντα.

6
Φτάσαμε στο τέλος, μόλις ολοκληρώσαμε επιτυχώς την εγγραφή μας. Το επόμενο στάδιο είναι να πάμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και στο e-mail που θα λάβουμε να επιβεβαιώσουμε την εγγραφή μας.
Είμαστε έτοιμοι τώρα να προσθέσουμε τις ιστοσελίδες και τους κωδικούς που χρησιμοποιούμε για τις διάφορες online υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε  και να φτιάξουμε τον προσωπικό μας διευθυνσιογράφο για να καταχωρήσουμε διευθύνσεις τηλέφωνα e-mails από πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν, να αποθηκεύσουμε αριθμούς πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών αλλά και τις προσωπικές μας σημειώσεις.Για να δημιουργήσουμε logins ή να προσθέσουμε κάποια διεύθυνση, τραπεζικούς λογαριασμούς αριθμούς πιστωτικών καρτών ή τις σημειώσεις μας επιλέγουμε αντίστοιχα τις σχετικές επιλογές που βλέπουμε αριστερά στο μενού του προγράμματος.Καλό θα είναι στις πολύ απόρρητες πληροφορίες όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών και κωδικούς που είναι για εμάς σημαντικοί να έχουμε τσεκάρει την επιλογή Reguire Vault Password ώστε να μην μπορεί να δεί κανείς τις πληροφορίες αυτές.


Για παράδειγμα, έστω ότι έχουμε καταχωρήσει username και Password για κάποια ιστοσελίδα πολύ σημαντική για εμάς, θα πρέπει πρώτα αφού ολοκληρώσει την εγγραφή των στοιχείων που απαιτούνται στο τέλος να τσεκάρουμε το κουτάκι Vault Password (δεν είναι τσεκαρισμένο από προεπιλογή) και να σώσουμε την καρτέλα μας. Με αυτό τον τρόπο ακόμη και αν ξεχαστούμε και σηκωθούμε από τον υπολογιστή μας και κάποιος τρίτος θέλει να δεί την καρτέλα μας δεν θα μπορέσει να δεί τίποτα αφού για την συγκεκριμένη επιλογή θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον κωδικό Vault.

Ας έλθουμε τώρα στο θέμα της ασφάλειας κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής εκτός από το πρόγραμμα εγκαθίσταται ως πρόσθετο στον Brower που χρησιμοποιείτε το Norton Security Toolbar, μία μικρή απλή εφαρμογή που θα σας υποδεικνύει για κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε την ασφάλεια που παρέχει, και αποτρέποντας σας να συνδεθείτε με ιστοσελίδες που έχουν χαρακτηρισθεί ως επικίνδυνες. Έτσι κάθε φορά που επισκέπτεσθε μία ιστοσελίδα θα μπορείτε να εξακριβώνεται και την κατάταξή σας της ανάλογα με την ένδειξη που βλέπετε. Η εφαρμογή διατίθεται εκτός από τα Windows και για συσκευές  βασισμένες στο λειτουργικό σύστημα Android και iOS.

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android, iOS,


Norton Identity Safe : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας στο ίντερντετ
4/ 5 stars - "Norton Identity Safe : Προστατεύστε τον υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας στο ίντερντετ" Όλοι γνωρίζουμε ότι το Internet είναι αχανές και περιέχει πολλές διαδικτυακές απειλές όπως ιούς, ηλεκτρονικό ψάρεμα και προγράμμ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια

Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια
–>