Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Light Image Resizer :Αλλάξτε μέγεθος, προσθέστε υδατογράφημα και δημιουργήστε PDF από τις εικόνες σας


Αλλάξτε το μέγεθος των εικόνων σας και μετατρέψτε τις σε διαφορετική μορφή, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σας βοηθήσει αν για παράδειγμα υπάρχει ανάγκη να μειωθεί το μέγεθος των φωτογραφιών, όταν θέλουμε να στείλουμε ένα e-mail ή για κάποιους που πρόκειται να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και δεν θέλουν να έχουν μεγάλο μέγεθος. Είναι το τέλειο εργαλείο για εκείνους που αποθηκεύουν ψηφιακές φωτογραφίες και γενικά εικόνες στο PC .

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε διαφορετικές μορφές να επιλέξτε την ανάλυση εξόδου να αλλάξετε το μέγεθος του πρωτοτύπου ή να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο, να μετακινήσετε ή να μετονομάσετε αρχεία ή να συμπιέσετε, να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο προορισμό για επεξεργασμένες εικόνες σας. Μπορείτε να εργαστείτε σε μεμονωμένες φωτογραφίες ή να επεξεργαστείτε μεγάλο αριθμό εικόνων με απλά να κάνει μια παρτίδα να αλλάξετε το μέγεθος σε ένα μόνο κλικ.

Ακόμη προσθέστε το δικό σας υδατογράφημα για την προστασία της εργασίας σας, να προσαρμόστε τις εικόνες από τη μετατροπή τους σε σέπια ή να προσθέσετε ένα περίγραμμα. Χρησιμοποιήστε τη ζωντανή προεπισκόπηση για να δείτε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.  Οι φωτογραφίες μπορούν να προστεθούν άμεσα ως συνημμένα, μεμονωμένα ή σε ένα αρχείο ZIP, στο e-mail χρησιμοποιώντας τη λειτουργία δημοσιεύει, χωρίς να υπερβαίνει το μέγιστο μέγεθος που επιτρέπεται από τους διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Τέλος δημιουργήστε αρχεία PDF από τις εικόνες σας, όπως JPG σε PDF  για μεμονωμένες ή πολλαπλές εικόνες.

Light Image Resizer 4.7.1.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Light Image Resizer :Αλλάξτε μέγεθος, προσθέστε υδατογράφημα και δημιουργήστε PDF από τις εικόνες σας
4/ 5 stars - "Light Image Resizer :Αλλάξτε μέγεθος, προσθέστε υδατογράφημα και δημιουργήστε PDF από τις εικόνες σας" Αλλάξτε το μέγεθος των εικόνων σας και μετατρέψτε τις σε διαφορετική μορφή, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σας βοηθήσει αν για παράδειγμα ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>