Κάντε τον firefox να τρέχει πιό γρήγορα χρησιμοποιώντας τη μνήμη RAM


Οι περισσότεροι υπολογιστές διαθέτουν στήν εποχή μας άφθονη και γρήγορη μνήμη είναι κρίμα λοιπόν να την αφήσουμε ανεκμετάλευτη. Εχοντας ως δεδομένο ότι κάθε υπολογιστής μπορεί έχει πρόσβαση στα δεδομένα που αποθηκεύονται στη μνήμη RAM αρκετά πιό γρήγορα από ό, τι σε έναν σκληρό δίσκο θα δούμε παρακάτω πώς μπορούμε να ρυθμίσουμε τον Firefox έτσι ώστε να χρησιμοποιεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της λειτουργίας του τη μνήμη RAM. 

ΒΗΜΑΤΑ

1
Ανοίξτε τον firefox και στη γραμμή διευθύνσεων πληκτρολογήστε about:config, στην επόμενη καρτέλα προειδοποίησης κάντε κλικ στο κουμπί ΄΄ θα προσέχω το υπόσχομαι΄΄ 
2
Στο πεδίο αναζήτησης πληκτρολογήστε browser.cache, βρείτε το browser.cache.disk.enable κάντε κλικ επάνω του και από browser.cache true αλλάξτε το σε browser.cache true false.
3
Τέλος, κάντε κλικ στο browser.cache.memory.capacity και αλλάξτε την προεπιλεγμένη τιμή. Αν για παράδειγμα έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας 4 GB μία καλή ιδέα ιδέα είναι να την ορίσετε από 350 έως 500 Mb χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι τιμές αυτές είναι απόλυτες. Απο εκεί και μετά κλείστε τον firefox  και  τρέξτε τον ξανά. Αν για κάποιο λόγο θέλετε να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες τιμές ακολουθήστε πάλι την ίδια διαδικασία  επαναφέροντας τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις.

Κάντε τον firefox να τρέχει πιό γρήγορα χρησιμοποιώντας τη μνήμη RAM
4/ 5 stars - "Κάντε τον firefox να τρέχει πιό γρήγορα χρησιμοποιώντας τη μνήμη RAM" Οι περισσότεροι υπολογιστές διαθέτουν στήν εποχή μας άφθονη και γρήγορη μνήμη είναι κρίμα λοιπόν να την αφήσουμε ανεκμετάλευτη. Εχοντ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>