26 Σεπτεμβρίου 2016

Ενεργοποιήστε την επιλογή Do Not Track στον Firefox και προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας
O Mozilla Firefox προσφέρει ένα σχετικά νέο χαρακτηριστικό που έχει ενσωματωθεί στις νεώτερες εκδόσεις του από την έκδοση 35 και σας επιτρέπει να εκφράσετε την προτίμησή σας ώστε να μην παρακολουθήστε από τις ιστοσελίδες. Με την ενεργοποίηση της τεχνολογίας Do Not Track θα εξακολουθήσετε μεν να βλέπετε διαφημίσεις ωστόσο, η χρήση του  θα αλλάξει δραστικά τον τύπο τους. Για παράδειγμα, οι διαφημίσεις συμπεριφοράς στοχεύουν στα ενδιαφέροντά σας με βάση τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και τους όρους αναζήτησης που χρησιμοποιείτε. Αν ενεργοποιήστε το Do Not Track  και  ζητήσετε οι δικτυακοί τόποι να σέβονται τις προτιμήσεις του απορρήτου σας, θα βλέπετε  μεν διαφημήσεις αλλά στη θέση των στοχευμένων διαφημίσεων που βλέπατε έως τώρα θα βλέπετε διαφημήσεις γενικού ενδιαφέροντος. Πέραν αυτού  ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της  ενεργοποίησης (λόγω της κατάργησης όλης αυτής της δαιδαλώδους διαδικασίας )  είναι η επιτάχυνση του χρόνου φόρτωσης των ιστοσελίδων .

ΒΗΜΑΤΑ

1
Κάντε κκλικ στο μενού του firefox και πατήστε Options.
2
Τσεκάρετε το κουτάκι γνωστοποίηση στις ισοσελίδες ότι δεν επιθυμώ να καταγράφεται η συμπεριφορά περιήγησής μου.

Ενεργοποιήστε την επιλογή Do Not Track στον Firefox και προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας
4/ 5 stars - "Ενεργοποιήστε την επιλογή Do Not Track στον Firefox και προστατεύστε την ιδιωτικότητά σας " O Mozilla Firefox προσφέρει ένα σχετικά νέο χαρακτηριστικό που έχει ενσωματωθεί στις νεώτερες εκδόσεις του από την έκδοση 35 και σα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>