Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας. Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Digify : Προσταστεύστε και διαμοιράστε τα αρχεία σας με ασφάλεια
Το Digify είναι μία δωρεάν online εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το απόρρητο των δεδομένων σας κρατώντας τα ασφαλή έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τα δεί εκτός από εσάς και τους παραλήπτες. Με την χρήση του Digify μπορείτε να μοιράσετε έγγραφα και φωτογραφίες καθορίζοντας μάλιστα και το χρονικό όριο που θα είναι ενεργά, με απλά λόγια μπορείτε να στείλετε κάποιο έγγραφο ή φωτογραφία στους παραλήπτες που επιθυμείτε ορίζοντας τον χρόνο ζωής του link που μπορεί να κυμαίνεται από μερικά λεπτά έως ημέρες. Όμως ας δούμε τώρα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε .
ΒΗΜΑΤΑ

1
Αφού συνδεθείτε με το Digify , φτιάξτε ένα λογαρισμό ή κάντε login με το λογαρισμό σας στο Facebook, Google+ ή το Linkedln. Αφού κάνετε login πατήστε επάνω δεξιά στην οθόνη σας το κόκινο κουμπί SHARE FILE. Αν θέλετε να στείλετε κάποιο προσωπικό μύνημα πατήστε στην καρτέλα Private Note για να γράψετε το μύνημα στον παραλήπτη καθορίσετε το επίπεδο ασφαλείας, πατήστε επόμενο και επιλέξτε τον τρόπο αποστολής του.
2
Αν επιθυμείτε τώρα  να μοιραστείτε κάποιο αρχείο από τον υπολογιστή σας ή από τους διαθέσιμους Cloud Storage (DropBox και GoogleDive) (εφόσον έχετε κάποιο λογαρισμό εκεί), επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να στείλετε, καθορίστε  το επίπεδο ασφαλείας  και από εκεί και μετά επιλέξτε τον τρόπο αποστολής του όπως κάνετε και στο παραπάνω παράδειγμα. 
Digify : Προσταστεύστε και διαμοιράστε τα αρχεία σας με ασφάλεια
4/ 5 stars - "Digify : Προσταστεύστε και διαμοιράστε τα αρχεία σας με ασφάλεια" Το Digify είναι μία δωρεάν online εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το απόρρητο των δεδομένων σας κρατώντας τα ασφαλή έτσι ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>