03 Μαΐου 2015

Πόσο χρονών είσαι, ή μάλλον πόσο χρονών φαίνεσαι;
Πόσο χρονών είσαι ή μάλλον πόσο χρονών φαίνεσαι; Αυτή  είναι η νέα Online εφαρμογή επεξεργασίας προσώπου από τη Microsoft που αναλύει τη φωτογραφία σας και μαντεύει την ηλικία σας. Απλά ανεβάστε μία φωτογραφία με το πρόσωπό σας, ή ακόμη και μία φωτογραφία με πολλά πρόσωπα και η εφαρμογή αφού τα αναλύσει ένα ένα θα εμφανίσει σε κάθε ένα ξεχωριστά την ηλικία τους. Μην με ρωτήσετε αν πέφτει μέσα στους υπολογισμούς γιατί αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ωστόσο μπορώ να σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τις δοκιμές που έκανα με γνωστά μου πρόσωπα που γνωρίζω την ηλικία τους ότι η ακρίβεια υπολογισμού κυμαίνεται γύρω στο +5-10% πάνω κάτω χωρίς ωστόσο το ποσοστό αυτό να αποτελεί και τον κανόνα.

Author's Website:

Πόσο χρονών είσαι, ή μάλλον πόσο χρονών φαίνεσαι;
4/ 5 stars - "Πόσο χρονών είσαι, ή μάλλον πόσο χρονών φαίνεσαι;" Πόσο χρονών είσαι ή μάλλον πόσο χρονών φαίνεσαι; Αυτή  είναι η νέα Online εφαρμογή επεξεργασίας προσώπου από τη Microsoft που αναλύ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>