Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Δαπανούμε πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας για να βρούμε τις κατάλληλες εφαρμογές, να τις δοκιμάσουμε και να ανεβάσουμε τα άρθρα που βλέπετε. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να μας υποστηρίξετε, παρακαλώ, σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να απενεργοποιήσετε τη φραγή των διαφημίσεων στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

AVG Rescue: Πρόγραμμα για τη διάσωση και την επισκευή μολυσμένων υπολογιστών.Το AVG Rescue είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για τη διάσωση και την επισκευή των μολυσμένων υπολογιστών. Παρέχει βασικά βοηθητικά προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε από τους ιούς το μηχάνημά σας. Το  CD αυτό θα σας χρειαστεί αν δεν μπορείτε να καθαρίσετε κάποιον ιό ή αν για κάποιο λόγο εξ΄αιτίας κάποιο ιού δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας ή αν έχετε άλλα σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το AVG Rescue σαν image και να το γράψετε σε κάποιο CD και να κάνετε BOOT από εκεί ή αντίστοιχα σε κάποιο USB Stick. Στη σελίδα με τα Downloads θα βρείτε ένα αρχείο image για χρήση CD και και 1 αρχείο για χρήση σε συσκευές USB σε zip  μορφή. Αν επιλέξετε το αρχείο USB, το κατεβάζουμε και αφού το αποσυμπιέσουμε βρίσκουμε το αρχείο setup, (υποθέτω ότι έχετε βάλει το στικάκι στην αντίστοιχη υποδοχή στον υπολογιστή σας). Μόλις το τρέξουμε όπως βλέπετε στην εικόνα το βρίσκει αυτόματα και απομένει να πατήσουμε το install ώστε να το εγκαταστήσουμε.

Αφού ολοκληρωθεί η αντιγραφή κάνουμε BOOT στον υπολογιστή μας και ορίζουμε από το BIOS σαν πρώτη συσκευή ανάγνωσης τις θύρες USB.

AVG Rescue CD 120.160420

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
AVG Rescue: Πρόγραμμα για τη διάσωση και την επισκευή μολυσμένων υπολογιστών.
4/ 5 stars - "AVG Rescue: Πρόγραμμα για τη διάσωση και την επισκευή μολυσμένων υπολογιστών. " Το AVG Rescue είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα για τη διάσωση και την επισκευή των μολυσμένων υπολογιστών. Παρέχει βασι...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>