16 Δεκεμβρίου 2016

StaxRip : Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με εξαιρετικές δυνατότητες
Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με το οποίο μπορούμε να χειριστούμε μία μεγάλη σειρά από διαφορετικά βίντεο φορμάτ όπως για παράδειγμα : 264, AVC, AVI, AVS, d2v, DGA, DGI, DIVX, FLV, H264, M2V, M2T, M2TS, MKV, MP4, MPEG, MPV, MOV , OGM, OGG, PVA, RMVB, TS, VOB, WMV και webM. Αν θέλετε απλά να μετατρέψετε ένα βίντεο σε διαφορετική μορφή, δεν χρειάζεται να το ψάξετε σε βάθος, επιλέξτε το βίντεο, ορίστε τη μορφή εξόδου και το πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσει αυτοματοποιημένα τις προεπιλεγμένες τιμές για την μετατροπή των αρχείων. Για να κάνετε περισσότερες παρεμβάσεις μπορείτε να να εφαρμόσετε τα φίλτρα, που υπάρχουν γι΄αυτό το σκοπό.

StaxRip 1.4.0.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

StaxRip : Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με εξαιρετικές δυνατότητες
4/ 5 stars - "StaxRip : Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με εξαιρετικές δυνατότητες" Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με το οποίο μπορούμε να χειριστούμε μία μεγάλη σειρά από διαφορετικά βίντεο φορμάτ όπως για παράδειγμ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>