10 Δεκεμβρίου 2015

Phototastic Collage : Δημιουργήστε φανταστικά κολάζ
Προσθέσετε εφέ και δημιουργήσετε κολάζ  από τις φωτογραφίες σας με το Phototastic, πρόκειται για  μία δωρεάν εφαρμογή για τα Windows 8 και τα Windows Phone ειδικά για τη δημιουργία κολάζ Η χρήση του είναι πολύ απλή, χρησιμοποιήστε κάποιο από  τα έτοιμα πρότυπα και προσθέστε τις φωτογραφίες σας στο αντίστοιχο πεδίο. Ίσως το μοναδικό μειονέκτημα της εφαρμογής είναι  ότι  έχει ένα σχετικά περιορισμένο αριθμό  έτοιμων προτύπων και για να αποκτήσεις κανείς περισσότερα θα πρέπει να καταβάλει ένα μικρό ποσό.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 8, Windows 8.1, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8

Phototastic Collage : Δημιουργήστε φανταστικά κολάζ
4/ 5 stars - "Phototastic Collage : Δημιουργήστε φανταστικά κολάζ " Προσθέσετε εφέ και δημιουργήσετε κολάζ  από τις φωτογραφίες σας με το Phototastic, πρόκειται για  μία δωρεάν εφαρμογή για τα Wind...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>