14 Απριλίου 2015

Metascan Online : Δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης για κακόβουλο λογισμικό
Πρόκειται για μία μια δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης ισχυρή και ευέλικτη για την ανίχνευση και την πρόληψη κακόβουλου λογισμικού από γνωστές και άγνωστες απειλές. Καμία μεμονωμένη μηχανή anti-malware δεν μας παρέχει εγγύηση 100%, χρησιμοποιώντας όμως με  πολλαπλές μηχανές anti-malware όχι μόνο ανεβαίνει το ποσοστό επιτυχίας αλλά έχετε και μία πληρέστερη εικόνα για τις απειλές αυτές.  Η τεχνολογία multi-σάρωσης OPSWAT βελτιστοποιεί τη λειτουργία των antivirus που περιλαμβάνονται  σε αυτήν την online μηχανή  ώστε να η σάρωση να είναι γρήγορη και ακριβής.

Author's Website:

Metascan Online : Δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης για κακόβουλο λογισμικό
4/ 5 stars - " Metascan Online : Δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης για κακόβουλο λογισμικό" Πρόκειται για μία μια δωρεάν online υπηρεσία σάρωσης ισχυρή και ευέλικτη για την ανίχνευση και την πρόληψη κακόβουλου λογισμικού από ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>