07 Ιανουαρίου 2018

MeGUI : Εφαρμογή μετατροπής βίντεο με δυνατά χαρακτηριστικά
Το MeGUI είναι μια εφαρμογή μετατροπής βίντεο που αρχικά είχε σχεδιαστεί  για καθήκοντα DVD Ripper, όμως είναι ικανή να αναλάβει πολύ περισσότερα καθήκοντα . Πρόκειται ουσιαστικά για ένα frontend για πολλά δωρεάν εργαλεία, που περιλαμβάνει  μια σειρά από βοηθητικά προγράμματα για την ενίσχυση της διαδικασίας  της μετατροπής.Είναι ίσως  η πιο ολοκληρωμένη εφαρμογή με βάση το πρότυπο ISO λύση MPEG-4.

 Στα κύρια χαρακτηριστικά και τις δραστηριότητες του προγράμματος περιλαμβάνονται η μετατροπή των αρχείων σας για το iPod  και  άλλες συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, προσθέτει ισχυρά φίλτρα ώστε να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της μετατροπής και επιταχύνει τις εργασίες σας δημιουργώντας πολλαπλά threads  multi-core CPU.

Δημιουργεί αρχεία ISO MPEG-4 και MKV με τη χρήση αποτελεσματικών δωρεάν codecs (Βίντεο: x264, XviD? Ήχος: AAC, AC-3 και πολλά άλλα). Τέλος υποστηρίζει MPEG-4 ASP (XviD), MPEG-4 AVC (x264), AAC, MP2, MP3, FLAC, Vorbis μAC3 ήχο και MP4, MKV, AVI ή M2TS.

MeGUI : 2808

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

MeGUI : Εφαρμογή μετατροπής βίντεο με δυνατά χαρακτηριστικά
4/ 5 stars - "MeGUI : Εφαρμογή μετατροπής βίντεο με δυνατά χαρακτηριστικά" Το MeGUI είναι μια εφαρμογή μετατροπής βίντεο που αρχικά είχε σχεδιαστεί  για καθήκοντα DVD Ripper, όμως είναι ικανή να αναλάβει πολύ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>